Swift

Koncoročný výlet - Liptov #II. Deň - Štvrtok

Ahojte! Tento článok je 2/3 z koncoročného výletu na ktorom som bola v dňoch 17.19.6.2015. Prvú časť si môžete prečítať TU. Prajem príjemne čítanie.

Z chaty sme vyrazili o 8:00 a išli sme na turistiku do Prosieckej doliny. Tam sme boli cca. o 8:30. Asi po prvých 300 m sa stal prvý úraz na tomto koncoročnom výlete. Jeden siedmak si rozbil hlavu a krv bola všade okolo. Našťastie mi krv vôbec nevadí takže ja osobne som ten pohľad zvládla. Učiteľ sa s ním vrátil a išli na pohotovosť či kam. No a my sme pokračovali. Cesta bola veľmi príjemná, všetci sme si pokecali, spoznali sa trošku viac, spriatelili sme sa s učiteľkami a podobne. Turistiku sme si mohli naplánovať podľa seba, tak ju učitelia dali kratšiu kvôli mladším žiakom. Išli sme iba k vodopádu (kto bol, ten vie) a tam sme sa otočili. Neviem odhadnúť, koľko km to bolo tam aj späť ale myslím, že to bolo viac ako 7 km. Už cestou tam nás dobehla ďalšia škola ktorá bola z východu. Turistika je veľmi krásna a taktiež vám odporúčam tam ísť. 




















No a potom hneď z turistiky sme išli do Tatralandii, z ktorej bohužiaľ nemám žiadne fotky. Takže na dnes je to všetko. Na chatu sme prišli o cca. 18:00 a kto chcel, mohol si ísť opekať. Ostatní mohli robiť čo chcú. 

Ďakujem za prečítanie <3

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za Váš nádherný komentár! ^_^

Flickr Images